Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
Vytápění psí boudy
09.04.2020
Vytápění psí boudy
Mít teplo ve svém malém domečku je zřejmě přáním každého psa, který přes zimu zůstává venku :-) číst celé
Zobrazit všechny články

Pomáháme...

Zde pracují DOBŘÍ ANDĚLÉ
 
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas Udělujete tímto souhlas
    TERKO-CZ s.r.o.
    IČ: 26740583
    se sídlem:
    Na Klůčku 430
    277 35 Mšeno
    (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    • ………….. případně jmenujte další
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Informace a zajímavosti

Vytápění psí boudy
09.04.2020
Vytápění psí boudy
Mít teplo ve svém malém domečku je zřejmě přáním každého psa, který přes zimu zůstává venku :-) číst celé
Čištění topných koberců a koberečků
04.02.2020
Čištění topných koberců a koberečků
Topné koberce a koberečky TERKO lze čistit podobně, jako běžný koberec, protože se ale jedná o elektropřístroj, je nutné dodržovat určitá pravidla. číst celé
Nejčastější dotazy
03.02.2020
Nejčastější dotazy
Jsou topné koberce bezpečné - nehrozí požár či úraz el. proudem? Topný koberec lze nechat dlouhodobě zapnutý - samozřejmě s podmínkou (jako u jiných ... číst celé
Zakázková výroba topných koberců a koberečků TERKO
03.02.2020
Zakázková výroba topných koberců a koberečků TERKO
Pokud si nevyberete z naší běžné nabídky, rádi Vám zhotovíme topný koberec, či kobereček na míru. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit.

 

Prohlédněte si naše topné koberce v kostele ve Vašem okolí


Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz