Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

Pomáháme...

Zde pracují DOBŘÍ ANDĚLÉ
 
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas
    TERKO-CZ s.r.o.
    IČ: 26740583
    se sídlem:
    Na Klůčku 430
    277 35 Mšeno

    (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    •  
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Informace a zajímavosti

Čištění topných koberců a koberečků
04.02.2020
Čištění topných koberců a koberečků
Topné koberce a koberečky TERKO lze čistit podobně, jako běžný koberec, protože se ale jedná o elektropřístroj, je nutné dodržovat určitá pravidla. číst celé
Nejčastější dotazy
03.02.2020
Nejčastější dotazy
Jsou topné koberce bezpečné - nehrozí požár či úraz el. proudem? Topný koberec lze nechat dlouhodobě zapnutý - samozřejmě s podmínkou (jako u jiných ... číst celé
Zakázková výroba topných koberců a koberečků TERKO
03.02.2020
Zakázková výroba topných koberců a koberečků TERKO
Pokud si nevyberete z naší běžné nabídky, rádi Vám zhotovíme topný koberec, či kobereček na míru. číst celé
Proč je vytápění kostelů topnými koberci TERKO nejvýhodnější?
03.02.2020
Proč je vytápění kostelů topnými koberci TERKO nejvýhodnější?
Hlavním důvodem je to, že tímto způsobem není vytápěn samotný kostel, ale jsou přímo ohřívány osoby, které se v kostele nacházejí a to pouze po dobu m... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit.

 

Prohlédněte si naše topné koberce v kostele ve Vašem okolí


Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz